Casuta Veveritelor

Ne jucam, Exploram, Invatam!

Main Content

Gradinita Particulara ” Casuta Veveritelor ” Bacau

Bun venit in lumea “ Casuta Veveritelor ”, gradinita in care copilul tau se va simti ca acasa, se va distra si va invata toate cele necesare pentru a se descurca mai departe. Lucururile pe care copilul dumneavoastra le va descoperi aici le va tine in suflet, dar si in minte, toata viata.

In universul “ Casuta Veveritelor ”, atmosfera de familie, jocul si pasiunea sunt principalele mijloace de dezvoltare si învătare ale micutului dumneavoastră. Acestea reprezinta pentru noi responsabilitatea si motivatia ce ne însotesc zi de zi.

Aceasta gradintia nu este un loc de care doar copiii se bucura, ci si parintii, oferindu-va oportunitatea de a retrai copilaria prin serbarile celor mici. De asemenea, programul avantajos si preturile mici va vin in sprijin pentru ca intelegem cat de necesare sunt acese conditii, pe langa buna educatie pe care o va primi copilul dumneavoastra.

"Gradinita “Casuta Veveritelor” ne-a oferit un loc unde stim ca lasam copiii pe maini sigure, intr-o atmosfera placuta, inconjurati de multa dragoste si atentie. Este un loc in care copiii nostrii merg cu placere." Sorina Chicus

"La Gradinita “Casuta Veveritelor” am gasit o echipa de profesionisti care a reusit sa creeze un standard inalt pentru educatia copiilor mei." - Popa Ana-Maria