SITE-UL MEU

Main Content

bunĂ!

Numele meu este Ifrim Cristina Gabriela, dar prietenii îmi spun Criss. M-am născut în Bacău pe 10 martie 2002, deci am 16 ani şi sunt zodia Peşti. Părinţii mei sunt Irina şi Cristi, sunt singură la părinţi şi am o ţestoasă pe nume Sisi ce împlineşte 9 ani pe 24 februarie.

Din clasa I până în clasa a VIII-a am învăţat la Şcoala Gimnazială "Spiru Haret", iar acum sunt elevă în clasa a X-a D, profilul matematică-informatică intensiv engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Vrănceanu". Încă nu sunt hotărâtă ce vreau să fac dupa ce termin liceul, la ce universitate vreau să merg, nici dacă o să rămân în ţară sau nu, iar la întrebarea "Ce vrei să te faci când o să fii mare?" mi se pare din ce în ce mai greu de răspuns.

Dacă m-aţi fi întrebat în urmă cu 5 ani, aş fi răspuns fără ezitare că vreau să devin actriţă. În timp, răspunsurile au variat de la stewardesă sau psiholog, până la psihiatru sau astronaut. Momentan, aş vrea să ajung chirurg, cardio sau neuro, dar trebuie să recunosc faptul că seriale precum "Anatomia lui Grey" m-au inspirat în luarea acestei decizii. Dar dacă meseria ideală pentru mine s-a schimbat de la un an la altul, visurile mele au rămas aceleaşi.

Astfel, am două scopuri în viaţă:
1. să ajung în spaţiu
2. să călătoresc cât mai mult.

Una dintre pasiunile mele este astronomia şi, deşi sunt conştientă de faptul că este aproape imposibil să ajung astronaut la NASA sau SpaceX, îmi păstrez speranţa că într-o zi voi avea suficienţi bani încat să merg într-o călătorie organizată pe SSI (Staţia Spaţială Internaţională). Până atunci, mă voi axa pe o altă pasiune a mea, cea de a călători şi cu fiecare ţară vizitată îmi voi colora harta, aşa cum veţi vedea în continuare.