SITE-UL MEU

Main Content

tenis

Încă de pe la 4 ani am început să fac dansuri la clubul "Fiesta". În clasa I m-am alăturat clubului "Klass Dance", alături de o prietenă, dar pe la sfârşitul clasei a V-a am aflat că instructorii se vor muta în Anglia, iar clubul se va închide (în caz că vă întrebaţi, acum sunt din nou în România). Astfel, am început să caut noi hobby-uri...şi am găsit. Am avut de ales între badminton şi tenis, iar, deoarece am mai făcut badminton în trecut, la fel cum am mai făcut şi volei şi înot, am ales tenisul.

Pe 1 februarie anul acesta s-au împlinit 5 ani de la primul meu contact cu o rachetă. Astăzi, merg la tenis cam de 3 ori pe săptămână în timpul şcolii şi aproape în fiecare zi în timpul vacanţelor. Chiar dacă vara este anotimpul meu preferat (motivul principal fiind vacanţa mare), prefer să joc tenis iarna, în sală, întrucât suprafaţa rapidă se potriveşte mai bine jocului meu, decât zgura care este mai lentă şi pe care joc vara.

Nu am participat la nicio competiţie oficială, cel puţin nu încă, dar chiar dacă este destul de târziu acum, pot să spun că nu mi-ar fi displăcut o carieră în tenis.

pian

Locuind lângă un liceu de arte, nu rareori se intâmplă să aud muzică de la elevii care repetă. Astfel, în jurul vârstei de 6 ani am început să o rog pe mama să mă ducă la lecţii de pian...ceea ce s-a şi întâmplat. Partea interesantă este că nu îmi place să cânt în prezenţa altor oameni, decât dacă este de Crăciun şi sunt colinde.