Main Content

Bună!


Numele meu este Andrei Cioineag, am 15 ani, şi m-am născut în Bacău pe data de 10 septembrie 2002, deci sunt zodia Fecioară. Provin dintr-un sat mic fără speranţă, pe numele său Ludaşi, comuna Balcani, la aproximativ 60 de kilometri de Bacău.

În ceea ce priveşte educaţia, din clasa a 5-a până în clasa a 8-a am învăţat la Şcoala Gimnazială ”George Enescu” din Moineşti, un oraş mic, ce se află la 50 de kilometri de Bacău, iar începând cu clasa a 9-a sunt elev la Colegiul Naţional ”Gheorghe Vrănceanu”, profil matematică-informatică intensiv engleză. Dacă vă întrebaţi de ce un adolescent se află zi de zi la 60 de kilometri de casă pentru liceu, răspunsul este că am crezut că este cea mai bună alegere pentru mine, în ceea ce priveşte viitorul meu, şi aşa a fost.

Încă nu m-am hotărât ce facultate vreau să urmez, sau ce vreau să devin, însă sunt ferm convins că nu vreau să părăsesc România pe termen lung şi că centrul universitar va fi oraşul Cluj-Napoca. Dorinţele mele au fost variante de când eram copil, de la preot la psiholog, până la economist sau medic, dar în prezent, am o oarecare atracţie către domeniul medical.

Provin dintr-o familie formată din patru membri, dintre care: mama, Marinela, tatăl meu, Iulian, şi sora mea, Elena-Mădălina, ce are 20 de ani şi este studentă în anul doi la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene la Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca.