Liceul Tehnologic „Sfântul Ioan de La Salle”

@@(alt)@@

Foștii absolvenți ai Liceului Tehnologic „La Salle” din satul Pildești, comuna Cordun, sunt căutați de societăți comerciale pentru a-i pregăti să lucreze în mediul de producție.

 

Baza materială de care dispune liceul particular și cunoștințele teoretice și practice pe care elevii le dobândesc sunt motivele pentru care firmele sunt interesate de absolvenții liceului. „Nu este prima dată când firmele ne solicită forță de muncă. De exemplu, de aproximativ patru ani, compania Uponor România, reprezentanță a unui concern internațional cu filiale în toată lumea, ne solicită sprijinul pentru ca foștii noștri elevi să lucreze în producție. Compania are, în orașul Pașcani, un punct de lucru, unde foști elevi de-ai noștri lucrează deja„, a precizat Cristina Iștoc, directorul Liceului Tehnologic „La Salle” din Pildești.

Reprezentanții Companiei Uponor vin anual în Liceul Tehnologic „La Salle” (foto), pentru câteva zile, în perioada de practică a elevilor, în vederea prezentării produselor cu care lucrează, precum și a tehnicilor de lucru. Elevii, care se pregătesc în domeniile construcții și instalații și electronică și automatizări, au posibilitatea să asiste la demonstrații de lucru în domeniul instalațiilor și chiar să lucreze efectiv cu materialele firmei. „Facem tot posibilul pentru ca elevii noștri să ia contact cu mediul de producție încă din liceu, iar Uponor nu este singura firmă care ne-a solicitat sprijin în recrutarea de personal„, spune directorul Liceului „La Salle” din Pildești.

Pentru că Liceul Tehnologic „La Salle” din Pildești a școlarizat și elevi în domeniul industriei textile, firme de profil au apelat, prin intermediul liceului, la foștii absolvenți. Anunțul de angajare al Al Moda Plus SRL din Roman

 

12 • 3 • 4 5 << PreviousNext >>