sample

     Mă numesc Aungurenci Tudor-Paul și sunt din Roman, județul Neamț, și vă spun bine v-am găsit pe site-ul meu de prezentare unde veți face cunoștința cu o parte din activitatea mea.
     Sunt elev la Colegiul Național "Roman Vodă", în clasa a 10-a B, dar aș putea să spun că sunt coleg cu toți cei de a 10-a din liceu. Știți cum se zice, lauda de sine ... dar nu mă laud, sunt o persoană sociabilă, deși nu îmi petrec timpul ieșind în oraș cu prietenii sau să stau cu ei toată ziua la plimbare, însă, oricine ajunge să petreacă cu mine o vreme, mă determină să-i arăt și partea mea mai puțin cunoscută și poate descoperi că sunt oricând o persoană de încredere și știu să îi feresc de falsele prietenii. Am spirit de îndrumător, uneori chiar conducător, pentru că aceste responsabilități mă solicită spre siguranță, cu voință și mă motivează să le ofer ajutorul sau sfatul .     Trăim într-o epocă în care calculatorul și tehnologia ne sunt atât prieteni cât și ... dușmani, ne ajută în comunicare și în rezolvarea problemelor vârstei, dar nu trebuie să-l facem să devină unicul prieten.
     Mă străduiesc să fac față situațiilor limită, dar ca orice om am emoții, defecte și calități, iar ceea ce vă prezint este doar unghiul meu de vedere.
     Vă multumesc că mă vizitați iar pentru a afla mai multe despre mine, puteți să mă contactați și ne vom cunoaște reciproc.