✴Timotei Moldovan✴

Hello world!Numele meu este Timotei Moldovan. Am 16 ani si sunt ddornic de a invata lucruri noi:) Sunt comunicativ, ma inteleg bine cu toata lumea, iubesc fotbalul si sunt un prieten de nadejde!

             

Something about me☺

Prietenii imi spun Timo. Fac parte dintr-o familie frumoasa si am doi frati, doua surori si doi parinti minunati❤️ Sunt nascut pe data de 03.11.2001, zodia mea fiind scorpion. Culoarea preferata este turcoazul,iar melodia 'Let her go'-Passenger. Locuiesc in Orasul Buhusi, judetul Bacau; stau la bloc avand niste vecini cu care ma inteleg foarte bine☺. Am niste prieteni extraordinari, pe care ma pot baza cand am nevoie. Studiez la Colegiul tehnic Ion Borcea din Buhusi, la profilul mematematica-informatica intensiv informatica . Aici am parte de o clasa cu niste colegi cu care nu am crezut niciodata ca ma pot intelege asa de bine. Diriginta noastra este foarte intelegatoare cu noi, si ne ajuta .reu cand ii cerem ajutorul. Materia mea preferata este Geografia si desigur, Educatia fizica:)

Am nu mai putin de 46 de verisori, 9 matusi si 7 unchi. In fiecare vacanta petrec timpul cu verisorii mei, distrandu-ne in orice mod posibil:)

Sunt cel mai scund din grupul meu de prieteni si asta nu imi displace deloc:). Ei spun ca am simtul umorului si ca ii binedispun mereu cand sunt suparati sau obositi.