Proiecte si Activitati

De multe ori, experientele concrete pe care viata le inalta in fata noastra demonstreaza faptul ca OMUL INTREG este cel care vede tot: veselia, optimismul, "urcusul", dar si durerea din ochii copiilor flamanzi, ai familiilor limitate material si marginalizate social, ai persoanelor cu deficien?e fizice sau psihice. Acesta ar fi si "crezul" proiectului "VOLUNTARIAT IN VRANCEANU", implementat de doamna profesor Ana-Maria Egarmin si de catre elevi ai colegiului, inca din septembrie 2012, vizibil in ceea ce a fost o reala si incurajatoare invitatie de a ne implica in tot felul de activitati ce dovedesc disponibilitatea, altruismul si constiinta reusitei din partea voluntarilor. Astfel s-au nascut actiuni diverse, in momente diverse, manifestari de suflet, in clipe de suflet...

Vranceanu Fest 2015

"Vranceanu Fest, desi aflat la prima editie, a reusit astazi sa fie cu mult mai mult decat o festivitate de premiere, incorsetata prin definitie in sabloane uneori anoste. Atmosfera de sarbatoare autentica, la care participi cu toata inima, fara a te mai uita la ceas, iata esenta acestei zile frumoase, naturale, care a dat din nou masura unui spirit aparte: vrancean prin excelenta!"
Stafeta solidaritatii

Am fost bucurosi sa fim alaturi de Asociatia Betania care a marcat implinirea a 20 de ani de activitate prin proiectul "Stafeta Solidaritatii".
Sa spunem "DA" educatiei

In cadrul Centrului de Zi "O scoala pentru toti", voluntarii nostri au amenajat o minibiblioteca ce va servi drept material didactic copiilor dintr-un mediu defavorizat.


Targul voluntarilor 2015

Cu ocazia acestui targ, voluntarii nostri au vandut obiecte hand-made in Parcul Catedralei
Voluntarii aduc zambete

Cu ocazia Saptamanii Nationale a Voluntariatului, voluntarii nostri au impartit, alaturi de restul ONG-urilor, bomboane, baloane, flori si multa bucurie in centrul Bacaului.
Cadou de 8 martie editia a II-a

Astazi, voluntarii nostri au facut o surpriza doamnelor din cadrul Clubului 60 Plus si le-au oferit cate o floare si o felicitare cu ocazia zilei de 8 martie.


Cadou de martisor

Cu ocazia zilei de 1 martie, voluntarii nostri au impartit martisoare in zona Pietei Tricolorului pentru a aduce putina bucurie odata cu venirea primaverii.
Bacauanii au talent

Asociatia Eminenta Pro Vranceanu a organizat vineri, 12 decembrie, la Teatrul "George Bacovia", un concurs de talente cu scop caritabil.
Un zambet pentru suflet

Pe data de 13 decembrie a avut loc spectacolul caritabil "Un zambet pentru suflet"


Plantam pentru viitor

Azi, 1 noiembrie 2014, Centrul Regional de Ecologie Bacau a lansat o noua provocare tinerilor din colegiile bacauane: ecologizarea de toamna si o noua actiune de plantare pe raza Ariei de protectie speciala avifaunistica, Lacul Bacau II.
Operation Pineapple - Editia a II-a

Ti-a fost dor ne noi? Suntem bucurosi sa te anuntam ca poti deja sa te pregatesti fiindca Operation Pineapple se intoarce. Editia a doua va aduce o noua excursie si o doza si mai mare de distractie, mister si prietenie! Asa ca ce mai stai? Vino la interviurile din data de 10 mai la C.N. Gheorghe Vranceanu, parter, sala clasei 11A.
Imagini

Sponsori

Contact/Link-uri utile


Facebook

Radio Bloo