PARTENERI

Beneficiar, COLEGIUL NATIONAL „GHEORGHE VRANCEANU”, Bacau, Romania

Colegiul National “Gheorghe Vranceanu”, initiatorul proiectului, este o institutie de invatamant preuniversitar de stat de prestigiu, cu o bogata experienta europeana, permanent interesata de autodepasire si colaborari inter-institutionale pentru schimb de bune practici. Punem accentul de dezvoltarea valorilor promovate prin filosofia scolii. Misunea colegiului nostru este: ”Aici se descoperă și se dezvoltă aptitudinile, se încurajează competiția și performanța, se formează gândirea critică și se oferă șanse reale de orientarea carierei. Noi formăm absolvenți autonomi, responsabili, competenți și adaptabili într-un mediu dinamic. Garantăm că nimic nu va fi prea greu daca ai terminat la Vrănceanu”.

Sediu legal: Str. Lucretiu Patrascanu, nr. 30, CP 600204, Bacau, Romania

www.cnvranceanu.ro

 

Partener primire, L. LAZAROU CTC, Paphos, Cipru

Lazarou CTC este unul dintre cei mai buni furnizori de serviciim consultanta și mantenanta IT, din Paphos, cu sedii în Mandria și Paphos. Oferim o varietate vastă de soluții, de la utilizatori de acasă până la companii incluzând servicii de listare. Preocuparea pentru invatarea pe tot parcursul vietii și experiența în domeniu ii ajuta sa ofere clienților o varietate de sisteme și servicii. Misiunea companiei este de a maximiza productivitatea angajaților și securitatea livrărilor și de a obține cel mai bun raport preț-calitate. Pentru a realiza acest lucru compania pune accent pe studiul constant al tehnologiei și pe formarea continua a angajaților.

Sediu legal: Alexandrou Papagou 99, Shop 2, 00357, Cyprus, tel. +357 26939389.

Site: www.lazarou-ict.info

 

Partener intermediar, RIVENSCO CONSULTING LTD, Paphos, Cipru

Rivensco Consulting LTD este activa in proiecte europene Erasmus+, asigura plasamente VET si acorda o atentie deosebita probemelor educatiei, culturii si tineretului. Este o companie inovatoare care are scopul de a face legatura intre lumea academică și cea de afaceri. Rivensco oferă instruire în diferite domenii, cum ar fi de afaceri, întreprinderi sociale, tehnologia informației și ospitalitate. Prin experiența în proiecte UE, sprijina afacerile locale sa participe la proiecte de finanțare europene și naționale. Coopereaza cu mai multe întreprinderi mici și mijlocii si o acorda atenție deosebită rolului noilor tehnologii și avantajului competitiv pe care il oferă. Ofera ore de pregatire lingvistica de limba greaca, servicii de formare și orientare în carieră pentru cetățenii UE și persoane din țări terțe.

Sediu legal: IB Georgiou Gemistou 2047 Nicosia Cyprus, Tel: +35726941483

Site: www.rivensonline.info

 

Partener intermediar si de primire WBS TRAINING AG, Dresda, Germania

WBS TRAINING AG (WBS) operează in peste 160 de centre de instruire în toată Germania si oferă servicii de educație și formare profesională pentru companii și proiecte europene de formare. Are o rețea extinsă și activă – colaborează cu aproximativ 1.700 de formatori independenți și lucrează împreună cu multe companii, parteneri importanți pentru organizarea stagiilor cursanților WBS. Începând cu anul 2011, WBS folosește, de asemenea, oportunitățile de învățare bazate pe web pentru o gamă largă de cursuri. WBS are mai mult de 10 ani de experiență în implementarea de proiecte europene de mobilitate.

Sediu legal: Hugo-Junkers-Ring 5, 01109 Dresda, Germania, +493518886366

www.wbstraining.de